HANDELSBETINGELSER


Nathalie foto
Havrevænget 14, 9430 Vadum
tlf: 31 31 74 65
Cvr. Nr: 33 67 05 08
www.nathaliefoto.dk

Bestilling 

Bestilling af billeder foregår på www.nathaliefoto.dk via login med den adgangkode, som er blevet udleveret til institutionen/kunden. Der genereres en unik adgangskode til hver institution/kunde, der har fået taget billeder af fotografen. Mht institutionbilleder, må man kun bestille portrætbilleder af sine egne børn (med undtagelse af et eventuelt gruppebillede, hvor ens barn er på).

Personfølsomme oplysninger og registrering af data i forbindelse med e- handel. Når du handler via Nathalie fotos hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling. Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Nathalie foto opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

 

Betaling 

Her modtager vi følgende:
Paypal, korttyper: Dankort, VISA, JCB, Mastercard - Eller via mobilepay

Beløbet vil tidligst blive trukket på kortholderens konto, når mailen med link til download er sent eller varen (bestilte billeder på cd/usb) afsendes. Der stilles store krav til handel med kreditkort på nettet, så du kan være tryg ved at sikkerheden er i orden.
 

Nathalie foto bruger PayPal en autoriseret betalingsservice, som opfylder alle krav om sikkerhed, kryptering og kontrol. Nathalie foto er således på intet tidspunkt i besiddelse af dine kreditkort-informationer, idet selve transaktionen håndteres af Paypal, hvor al information om dit kreditkort er krypteret (efter SSL-standarden hvilket bekræftes ved at der er en “hængelås” i din browser). Du løber derfor ingen risiko for at dine informationer bliver misbrugt eller stjæles.

Kvittering ved betaling med betalingskort På www.nathaliefoto.dk sendes der umiddelbart efter gennemført køb en kvittering til din e-mail adresse med oplysninger om bestillingen.
Hvis kunden ikke modtager en kvittering er det kundens ansvar at kontakte Nathalie foto for at sikre at betaling er gennemført.

 

Levering

Leveringstid for billeder bestilt på usb er op til 14 dage fra din indbetaling er registreret.

 

Download/Tilgænglighed 

Billedefilerne er tilgænglig i 6 uger fra fotografering. Der kan downloades billedefiler op til 5 mdr fra fotografering, derefter slettes billederne fra systemet.

 

Sikkerhed

Billederne på www.Nathaliefoto.dk ligger på et lukket forum – således at det udelukkende er forældre i den pågældende institution, som har adgang til at se/bestille billederne fra barnets institution. Der logges ind via den udleverede adgangskode, som er unik for hver institution.

 

Depositum 

Depositum er som følge: kr.500 for nyfødtfotografering, kr.400 for weekendfotografering, kr. 200 for portrætfotografering, kr.1000 for bryllupper, konfirmation og lokationfotografering. Depositum modregnes selvfølgelig den endelige faktura.

Fortryder du, kan du altid annuellere din bestilling inden for 5 dage efter betalingsdato af depositum, så længe datoen ikke er indfor datoerne under “Afbestilling”

 

Afbestilling 

Ved studie fotografering skal afbestilling ske skriftligt og senest 4 uger inden den aftalte tid.

Ved afbestilling op til 6 døgn før arrangement kan Nathalie foto kræve 50% af prisen for den afbestilte fotografering

Afbestilles der senere end 6 døgn før arrangement kan Nathalie foto kræve 75% af prisen for den afbestilte fotografering.

 

Udeblivelse 

Ved udeblivelse fra en bookede tid har Nathalie foto krav på den fulde pris for fotografaringen.

 

Fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen for billeder på USB er 14 dage. Fristen regnes fra den dag, hvor du har afgivet din ordre. Når billederne returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt USB returneres i samme stand, som da du modtog den, dvs. med ubrudt emballage.
 Ved returnering bedes du vedlægge faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres – samt bank registreringsnummer og kontonummer hvorpå pengene ønskes indsat.
Ved køb af billeder til download er der ingen fortrydelsesret. Du kan derfor ikke fortryde dit køb eller returnere sådanne digitale medier til Nathalie foto.

CDerne skal fremsendes forsvarligt sammen med fakturaen til denne adresse:Nathaliefoto, Havrevænget 14, 9430 Vadum J. Att.: Reklamation
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende.

 

Reklamationsret 

Kunden skal umiddelbart efter varens modtagelse kontrollere, at antal og vare stemmer overens med det bestilte og med følgesedlens oplysninger. Ved uoverenstemmelse kontaktes Nathalie foto. Konstateres der senere mangler eller fejl ved varen, som ikke kunne konstateres ved varens modtagelse, skal Nathalie foto umiddelbart informeres med henblik på aftale om returnering og ombytning eller kreditering. Reklamationsretten følger lovgivningen. 
Hvis du ønsker at reklamere over en vare bedes varen, kopi af faktura samt en beskrivelse af fejlen fremsendes til Nathalie foto.

 

Ophavsret 

Ejendomsret

Nathalie foto har den fulde ejendomsret til alle billederne i gallerierne på siden. Alle fotos er underlagt gældende Dansk lovgivning om ophavsret: http://www.ophavsret.dkSom bruger af www.nathaliefoto.dk accepterer du ikke at kopiere, ændre eller distribuere vores hjemmeside eller dens indhold uden forudgående tilladelse fra Nathalie foto.Nathalie foto forbeholder sig retten til at lægge billederne i arkiv.

Bruger du billederne på de social medier – skal du link til hjemmesiden eller facebook siden.

 

Kundeservice

Har du spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte Nathalie foto på tlf: 31 31 74 65 (Telefonen er åben alle hverdage imellem 14.00 og 16.00)
Eller på mail: [email protected]

Alle oplyste priser er inklusiv moms

DER TAGES FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER, TASTEFEJL OG FORCE MAJEURE.